Vlees Moors

Welkom bij

Vlees van Moors

Als veehandelaar en veehouder kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik niet alleen van dieren houd, maar ook van het heerlijke vlees dat zij voortbrengen. In mijn eigen mesterij krijgen de runderen de allerbeste zorg en een uitgebalanceerd dieet. Het vlees van een gezond en stressvrij rund smaakt simpelweg het allerbeste!

Wilt u Vlees van Moors bestellen?

Klik dan hier om naar de webshop te gaan

Vlees bestellen

Vlees afhalen

Rundvlees

Kip

Varkensvlees

Vlees van Moors

Vlees van Moors is al jarenlang een begrip in onze vrienden- en kennissenkring. Als iemand op zoek is naar een smakelijke biefstuk, een malse rundertong of een ander hoogwaardig stuk rundvlees, dan weten ze mij te vinden. Mijn producten, waarvan ikzelf ook geniet, staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. De ultieme smaak van goed vlees wordt hier dagelijks aan tafel beleefd.

Nu ook kleine porties kwaliteitsvlees verkrijgbaar!

In het verleden leverde ik uitsluitend aan grossiers en slagers. De lof en waardering voor Vlees van Moors in mijn omgeving, in combinatie met de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardig vlees, motiveerde mij om mijn kwaliteitsvlees in kleinere porties beschikbaar te maken voor een breder publiek.

Vleeswebshop van Moors

Het is nu voor iedereen mogelijk om vlees van Moors te bestellen en af te halen bij onze boerderij op Neersteindsestraat 13 in Horssen. Uiteraard begrijp ik dat kwaliteit niet beperkt blijft tot rundvlees alleen. Daarom koop ik kippen- en varkensvlees in bij dezelfde slagers die ook mijn rundvlees afnemen. Hierdoor kan ik een gevarieerd assortiment van hoogwaardig vlees aanbieden.

Bij Vlees van Moors vindt u dus rundvlees van eigen mesterij en kip- en varkensvlees van slagerskwaliteit!

    Rundvlees van eigen mesterij

    Kippenvlees van slagerskwaliteit

    Varkensvlees van slagerskwaliteit

    Kleine porties vlees

    Vlees kopen in Horssen